Kustateljéns ungdomsgård

På Kustateljéns ungdomsgård ska man känna gemenskap, delaktighet och trygghet. Hos oss kan du pyssla, bara softa, fika, äta, kolla tv, pingis, sällskapsspel, Wii, PS2, PS3,dator, biljard, mysa, snacka, dansa, plus mycket mer. Här gillar vi att snacka, tävla, resa och prova på nya saker.

Hos oss jobbar tre utbildade fritidsledare på heltid. Vi som arbetar här tycker det är viktigt att se varje besökare som en egen individ som har olika livskunskaper och erfarenheter i livet. Vi arbetar för att skapa en trygg plats där alla är välkomna och en plats där det alltid finns en vettig vuxen som vågar lyssnar och våga bryr sig. Barnkonventionen är en stor del i vårt arbete och det handlar mycket kortfattat om barns olika rättigheter – men också skyldigheter. Barns rätt till trygghet är något vi strävar efter dagligen.

Ungdomsgården flyttade till Kustateljén i Fårösund i Augusti 2014 tillsammans med Filmutbildningar och Film på Gotland. Vi har stora möjligheter med att ta vara på dina ideér och vill skapa möjlighet tillsammans med er. Här möts allt från elever från Folkhögskolan i Fårösund till sjundeklassare från Fårösundsskolan

Kontakt

Lars-Ove Johansson
lars-ove.johansson@gotland.se

Cecilia Östergren
cecilia.ostergren@gotland.se

Helen Coughlin
helen.coughlin@gotland.se

Besök ungdomsgården på Facebook!

Klicka här!