Samarbetspartners

Film, kultur & unga människor är teman som berör många människor och vi på Gotlands Filmcentrum & kulturhus har haft förmånen att få hjälp och stöd av olika företag och organisationer. Det kan handla om allt ifrån rabatterade resor för filmare eller subventionerad teknik till en produktion. Det kan också handla om samarbeten där vi på Gotland har etablerat samarbeten med institutioner på fastlandet som i fallet med Filmregion Stockholm-mälardalen. Region Gotland är en del av Filmregion Stockholm-Mälardalen.

Filmregion Stockholm-Mälardalen

Region Gotland är medlem i Filmregion Stockholm-Mälardalen. Ett regionalt produktionscentrum för film – ett samarbete mellan offentlig och privat sektor för att stimulera filmproduktion i Stockholm-Mälardalen.

Destination Gotland AB

Destination Gotland är en flitig sponsor av film och Gotlands filmcentrum har ett avtal med bolaget där vi kan erbjuda produktioner rabatterade resor.

Gotlands idrottscenter

Gotlands idrottscenter är med sina fina träningsanläggning och trevliga personal en given samarbetspartner till oss på Gotlands Filmcentrum & kulturhus.

Ljud & Bildmedia AB

Ljud & Bildmedia AB hyr ut professionell utrustning för tv- och filmproduktion och är sedan länge en trogen sponsor av Film & tv utbildningen.